Dom zdravlja MediGroup Kalča Niš

Pacijentima su dostupni specijalistički pregledi i druge usluge iz oblasti: Interne medicine, Kardiologije, Pulmologije, Pedijatrije, Urologije, Radiologije, Dermatologije, Otorinoralingologije, Fizikalne medicine, Ginekologije, Oftalmologije, Neuropsihijatrije, Medicine rada, Psihologije, Opšte medicine i Stomatologije.

Zakažite Vaš pregled!

O Domu zdravlja MediGroup Kalča

Dom zdravlja MediGroup Kalča u Nišu, otvoren 2022. godine, opremljen je najsavremenijom laboratorijom i dijagnostičkim centrom, kao i medicinskom opremom najnovije generacije. O zdravlju građana Niša posvećeno brinu vrhunski stručnjaci – lekari i medicinsko osoblje, a na raspolaganju su im mnogobrojne dijagnostičke procedure i specijalistički pregledi.

 

Na adresi Nikole Pašića 28 dostupna je kompletna radiološka dijagnostika: magnetna rezonanca, CT skener, ultrazvučna i rendgen dijagnostika.

 

Istovremeno, pacijentima su dostupni specijalistički pregledi i druge usluge iz oblasti:

interne medicine, kardiologije, pulmologije, pedijatrije, urologije, radiologije, dermatologije, otorinoralingologije, fizikalne medicine, ginekologije, oftalmologije, neuropsihijatrije, medicine rada, psihologije, opšte medicine i stomatologije.

 

Radno vreme MediGroup doma zdravlja u Nišu je radnim danima od 7:30 do 21 čas i subotom od 8 do 16 časova, nedelja je neradni dan.

Pogledajte cenovnik svih naših usluga

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije