Dijagnostički centar MediGroup Slavija

U dijagnostičkom centru Slavija radi visoko kvalifikovano medicinsko osoblje čija reputacija i stručnost garantuju najkvalitetniju dijagnostičku uslugu u optimalnom roku. Vrhunski tim radiologa, na čelu sa prof. dr Đorđijem Šaranovićem, na raspolaganju je za konsultacije, savete i preporuke sa ciljem pružanja najbolje medicinske nege našim korisnicima. Korisnicima je dostupan širok spektar dijagnostičkih usluga: MR, MDCT, mamografija, RTG, ultrazvučni pregledi, EEG, EMNG, EKG, itd.
  • Magnetna rezonanca SAZNAJTE VIŠE
  • CT Skener SAZNAJTE VIŠE
  • Rendgen SAZNAJTE VIŠE

O dijagnostičkom centru MediGroup Slavija

Dijagnostički centar MediGroup Slavija se nalazi na Vračaru, u ulici Kneginje Zorke broj 25. Korisnicima su na raspolaganju savremena oprema i tim vrhunskih stručnjaka iz oblasti radiologije.

 

U dijagnostičkom centru Slavija radi visoko kvalifikovano medicinsko osoblje čija reputacija i stručnost garantuju najkvalitetniju dijagnostičku uslugu u optimalnom roku.

Vrhunski tim radiologa, na čelu sa prof. dr Đorđijem Šaranovićem, na raspolaganju je za konsultacije, savete i preporuke sa ciljem pružanja najbolje medicinske nege našim korisnicima.

 

Korisnicima je dostupan širok spektar dijagnostičkih usluga: MR, MDCT, mamografija, RTG, ultrazvučni pregledi, EEG, EMNG, EKG, itd.

Izdvajamo Centar za dojku

U okviru Dijagnostičkog centra Slavija se nalazi visoko specijalizovani Centar za dojku opremljen medicinskom opremom poslednje generacije, koja precizno otkriva rane promene na tkivu dojke. U Centru za dojku angažovani su stručnjaci iz oblasti dijagnostike dojke, a zahvaljujući njihovoj posvećenosti, stručnosti i iskustvu, kao i mogućnosti da rade na najsavremenijoj tehnološkoj opremi, moguće je na jednom mestu obaviti kompletnu dijagnostiku oboljenja dojke: ultrazvuk dojke, najsavremenija digitalna mamografija, MR dojki, biopsija dojke, kao i onkološke konsultacije.

 

 

Specijalisti radiologije – dr Nataša Pujić Stanisavljev i dr Ivana Kostadinović odgovorile su  na najčešća postavljana pitanja pacijentkinja u trećoj epizodi serijala „MediGroup preporuka“

🎗️Kada raditi ultrazvuk, a kada mamografiju?
🎗️Kako izgleda priprema za pregled dojki?
🎗️Kakve promene na dojci je moguće uočiti samopregledom?
🎗️Optimalno vreme dolaska na pregled, zavisno od dana menstrualnog ciklusa?

Epizoda je dostupna na našem YouTube kanalu: #003: MediGroup preporuka: Dijagnostika dojke: dr Ivana Kostadinović, dr Nataša Pujić Stanisavljev

 

  • Samopregled (palpatorni) pregled grudi SAZNAJTE VIŠE
  • Mamografija - zlatni standard u dijagnostici dojke SAZNAJTE VIŠE
  • Ultrazvučni pregled dojki SAZNAJTE VIŠE

Pogledajte cenovnik svih naših usluga

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije