Dom zdravlja MediGroup Bulevar

Dom zdravlja MediGroup Bulevar pruža sve usluge iz primarne zdravstvene zaštite što uključuje više od 20 specijalnosti: Opšta medicina, Interna medicina, Kardiologija, Pedijatrija, Ginekologija, Psihologija, ORL, Dermatologija, Psihijatrija, Fizikalna medicina, Laboratorija, Dijagnostika, Medicina rada, Stomatologija, Oftalmologija, Hirurgija, Ultrazvučna radiologija, Neurologija, Polivalentna patronaža, Kućne posete, Transport pacijenata. Sve ordinacije su opremljene najnovijom dijagnostičkom i svom ostalom vrhunskom opremom.

O domu zdravlja MediGroup Bulevar

Privatni dom zdravlja MediGroup Bulevar je otvoren u martu 2015. godine kao deo MediGroup sistema, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Nalazi se na adresi Bulevar kralja Aleksandra 294, u širem centru Beograda grada. Na površini od 840 m2, sadrži 14 specijalističkih ordinacija opremljenih najsavremenijom medicinskom opremom. U okviru doma zdravlja nalazi se i MediGroup laboratorija u kojoj se brzo i bez čekanja mogu obaviti sve laboratorijske analize.

 

Sa lokacijom u čuvenom beogradsom Bulevaru, na potezu izmedju pijaca Đeram i Cvetko, u blizini raskrsnice sa Batutovom, ovaj dom zdravlja je idealan za sve građane Zvezdare, Vračara i ostalih centralnih gradskih opština. Stanovnici Liona, Konjarnika, naselja na Gročanskom putu, Severnog i Južnog Bulevara i mnogih drugih krajeva imaju mogućnost da svoje medicinske potrebe zadovolje na pouzdan, brz i kvalitetan način.

 

Lekari i medicinsko osoblje u Domu zdravlja MediGroup Bulevar pružaju posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu uslugu u svakom pogledu.

 

Radno vreme Doma zdravlja MediGroup Bulevar je radnim danima od 7 do 21 časova, subotom od 8 do 17 časova, nedelja je neradan dan.

Lokacija

Do Doma zdravlja MediGroup Bulevar se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze ispred samog doma zdravlja – tramvaji 5, 6, 7, 14 i autobusa 79.  Za pacijente koji dolaze sopstvenim automobilom ispred doma zdravlja postoji parking prostor.

Galerija slika

Pogledajte cenovnik svih naših usluga

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije