IVF Centar
MediGroup Jevremova

Tim stručnjaka IVF Centra MediGroup Jevremova je posvećen lečenju steriliteta, a Centar za reproduktivnu medicinu oformljen je da obavlja sveobuhvatno ispitivanje i lečenje neplodnosti, primenjujući najsavremenije metode u postupcima vantelesne oplodnje.
Pored vantelesne oplodnje, lekari su lideri i u srodnim oblastima ginekologije i akušerstva, genetskog ispitivanja nasledne osnove, dijagnostike, operativnog lečenja minimalno invazivnim hirurškim tehnikama svih promena u maloj karlici.

Zakažite Vaš pregled!

O IVF Centru MediGroup Jevremova

Specijalna ginekološka bolnica sa porodilištem IVF Centar MediGroup Jevremova, vodeća bolnica u oblasti vantelesne oplodnje, od 2013. godine posluje u okviru MediGroup sistema – najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu.

 

Tim stručnjaka specijalne ginekološke bolnice Jevremova je posvećen lečenju steriliteta, a centar za reproduktivnu medicinu oformljen je da obavlja sveobuhvatno ispitivanje i lečenje neplodnosti, primenjujući najsavremenije metode u postupcima vantelesne oplodnje. Pored vantelesne oplodnje, lekari u Jevremovoj su lideri i u srodnim oblastima ginekologije i akušerstva, genetskog ispitivanja nasledne osnove, dijagnostike, operativnog lečenja minimalno invazivnim hirurškim tehnikama svih promena u maloj karlici.

 

Od 2011. godine u okviru IVF Centra MediGroup Jevremova nalazi se i porodilište.

 

Nega pacijenata u IVF Centru MediGroup Jevremova podignuta je na viši nivo uvođenjem ISO 9001:2008 standarda. Jevremova je prva ginekološka bolnica u Srbiji sa sertifikatom za domen rada Ginekologija i akušerstvo, porodilište sa postnatalnom negom, za lečenje steriliteta i vantelesnu oplodnju.

Pogledajte sajt IVF centra MediGroup Jevremova

MediGroup preporuka Reproduktivna medicina

U drugoj epizodi serijala „MediGroup preporuka“, prof. dr Eliana Garalejić i prim. dr sci. med Biljana Arsić, objašnjavaju proces vantelesne oplodnje – od početka ispitivanja i lečenja steriliteta, do trudnoće i porođaja – i sve to pod jednim krovom IVF Centra MediGroup Jevremova.

 

Odgledajte celu epizodu i saznajte odgovore na pitanja poput:
  • Koji su glavni uzroci steriliteta?
  • Kada i kom lekaru se obratiti ukoliko sumnjate na reproduktivne probleme?
  • Kako izgleda priprema i proces VTO?
  • Da li postoji sterilitet nepoznatog uzroka?
  • Zašto je MediGroup ginekološka bolnica pravi izbor?

 

Pogledajte celu epizodu na MediGroup YouTube kanalu:

Lokacija

IVF centar MediGroup Jevremova nalazi se na Dorćolu, u ulici Gospodar Jovanova 51.

Pogledajte cenovnik svih naših usluga

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije

Zakažite Vaš pregled!