Očna bolnica MediGroup klinika Miloš

Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš klinika osnovana je 1999. godine u Beogradu. Prepoznata je po vrhunskom stručnom timu koji je više od 25 godina posvećen lečenju, usavršavanju i kontinuiranom uvođenju novih dijagnostičkih i terapijskih procedura. Opremljena je modernim ordinacijama, operacionim salama, biohemijskom laboratorijom, kabinetom za funkcionalnu dijagnostiku, ultrazvuk i terapiju laserima, kao i dnevnom bolnicom. Miloš klinika se nalazi na novoj lokaciji, a adresa je Vidska 24, Beograd.
  • milos-klinika-nova-adresa-mobile

Zakažite Vaš pregled!

O očnoj bolnici MediGroup klinika Miloš

U ukupno više od 1700 m2 namenski dizajniranog i izgrađenog prostora bolnice, smeštene su savremeno opremljene ordinacije, kabineti i operacione sale. Miloš klinika poseduje sedam kompletno opremljenih oftalmoloških ordinacija, kabinet za funkcionalnu dijagnostiku, ultrazvuk i terapiju laserima, 3 operacione sale i dnevnu bolnicu.

 

Najnovija tehnologija i savremeni koncept rada omogućavaju da Miloš klinika svojim rezultatima konkuriše poznatim svetskim ustanovama. O kvalitetu usluga svedoče hiljade zadovoljnih pacijenata, kao i nagrada američke fondacije „Helen Keller“ za lečenje oftalmoloških bolesnika.

 

Stručnjaci Miloš klinike poseduju visoka akademska dostignuća: specijalisti – oftalmolozi, od kojih većina sa doktoratom iz medicinskih nauka; i veliko praktično iskustvo koje se stalno usavršava u svetskim oftalmološkim centrima. Klinika ostvaruje saradnju sa prestižnim ustanovama i gostujućim stručnjacima i iz Evrope i Amerike.

 

Miloš Klinika, vodeća oftalmološka bolnica sa sedištem u Beogradu, od 2014. godine posluje u okviru MediGroup zdravstvenog sistema.

Naše preporuke

Pogledajte sajt klinike Miloš

Pogledajte cenovnik svih naših usluga

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije