Dom zdravlja MediGroup
Pariske komune

U Domu zdravlja MediGroup Pariske komune možete obaviti preglede iz sledećih medicinskih specijalnosti: Opšta medicina, Interna medicina, Kardiologija, Gastroenterologija, Endokrinologija, Reumatologija, Oftalmologija, Neurologija, Fizijatrija, Pedijatrija, Stomatologija, ORL, Dermatologija, Pulmologija, Ginekologija, Hirurgija, Neurologija, Radiologija, Urologija, Ortopedija, Psihologija, Laboratorijska dijagnostika.

  • Centar za lečenje hroničnih rana SAZNAJTE VIŠE

O Domu zdravlja MediGroup Pariske komune

Dom zdravlja MediGroup Pariske komune otvoren je 2015. godine kao deo MediGroup sistema – najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Nalazi se na adresi Pariske komune 26, na Novom Beogradu i prostire se na površini od 2000 m2. Pored laboratorije, dom zdravlja poseduje 30 ordinacija u kojima usluge specijalističkih pregleda uz pomoć dijagnostičkih aparata najnovije generacije pruža visokokvalifikovano medicinsko osoblje, rentgen kabinet, kao i kabinet fizikalne medicine i terapije.

 

Sa lokacijom na Novom Beogradu, u blizini Studentskog Grada, Tošinog bunara, ulice Džona Kenedija i bulevara Maršala Tolbuhina, ovaj dom zdravlja je idealan za sve građane Novog Beograda, Zemuna, Bežanije i Batajnice. Stanovnici i svi zaposleni u firmama na Novom Beogradu i Zemunu imaju mogućnost da svoje medicinske potrebe zadovolje na pouzdan, brz i kvalitetan način.

 

Lekari i medicinsko osoblje privatnog doma zdravlja MediGroup Pariske komune pružaju posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu uslugu.

 

Radno vreme doma zdravlja MediGroup Pariske komune je radnim danima od 7 do 21 čas, subotom od 8 do 20 časova, nedeljom 8 do 17 časova.

 

Izdvajamo

Dom zdravlja MediGroup Pariske komune poseduje savremeni uređaj za određivanje gustine koštane mase, kao i stručnjake iz oblasti endokrinologije, reumatologije i fizikalne medicine koji sprovode dijagnostiku pacijenata u cilju prevencije i kontrole osteoporoze.

 

Pacijentima su dostupne i usluge iz oblasti homeopatskog lečenja.

Lokacija

Do doma zdravlja MediGroup Pariske Komune se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze ispred samog doma zdravlja – autobusi 18 i 78. U neposrednoj blizini se nalazi stajalište autobusa 45 u ulici Tošin bunar, stanica autobusa 72, 75, 76, 77 i 82 u Studentkoj ulici, stanica autobusa 81, 607, 612, 613, 711 u ulici Sremskih odreda. U blizini doma zdravlja se nalazi i železnička stanica Tošin bunar.

Za pacijente koji dolaze sopstvenim automobilom obezbeđen je parking prostor koji se nalazi iza zgrade doma zdravlja.

Galerija slika

Pogledajte cenovnik svih naših usluga

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije