Dom zdravlja MediGroup Kalenić

Dom zdravlja MediGroup Kalenić pruža sve usluge iz primarne zdravstvene zaštite što uključuje više od 20 specijalnosti: opšta medicina, polivalentna patronaža, interna medicina, kardiologija, endokrinologija, dermatologija, fizikalna medicina, stomatologija, ginekologija, medicina rada, ORL, psihologija, neurologija, psihijatrija, oftalmologija, radiologija (UZ dijagnostika i RTG dijagnostika), pedijatrija, laboratorijsika dijagnostika. Sve ordinacije su opremljene najnovijom dijagnostičkom i ostalom vrhunskom opremom.

O domu zdravlja MediGroup Kalenić

Dom zdravlja MediGroup Kalenić otvoren je 2016. godine kao deo MediGroup sistema, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Nalazi se na adresi Makenzijeva 57, u samom centru grada na površini od 670 m2.

 

Sa lokacijom u samom centru Beograda, u blizini Hrama Svetog Save i trga Slavija, ovaj dom zdravlja je idealan za sve građane centralnih gradskih opština. Stanovnici Vračara i svi zaposleni u firmama u centru grada, imaju mogućnost da svoje medicinske potrebe zadovolje na pouzdan, brz i kvalitetan način.

 

Lekari i medicinsko osoblje privatnog doma zdravlja Kalenić motivisani su da pruže uslugu kakvu građani zaslužuju – posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu u svakom pogledu.

 

Radno vreme doma zdravlja MediGroup Kalenić je radnim danima 7h do 21 čas, subotom od 8 do 17 časova, nedelja je neradan dan.

Galerija slika

Pogledajte cenovnik svih naših usluga

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije