Opšta bolnica MediGroup

Opšta bolnica predstavlja zaokruženu celinu i krunu Sistema koja pacijentima stavlja na raspolaganje stručan i posvećen tim koji uz najsavremeniju opremu postiže najbolje rezultate. Ponosni smo na naš dijagnostički centar sa najsavremenijom opremom, poliklinikom sa dnevnom bolnicom, hirurgijom sa najzastupljenijim hirurškim granama, kao i na najveće privatno porodilište u Srbiji sa neonatološkom jedinicom opremljenom po svim svetskim standardima. Sa 4 operacione sale, 2 sale za porođaj, 2 endoskopske i 1 angio salom i više od 70 postelja, Opšta bolnica MediGroup je maksimalno opremljena i na raspolaganju svojim pacijentima.

  • Poliklinika Opšte bolnice MediGroup SAZNAJTE VIŠE
  • Gastroenterologija SAZNAJ VIŠE
  • Porodilište Opšte bolnice MediGroup SAZNAJTE VIŠE
  • Odeljenje Hirurgije SAZNAJTE VIŠE
  • Neurohirurgija SAZNAJTE VIŠE
  • Odeljenje ginekologije i akušerstva SAZNAJTE VIŠE
  • Urologija SAZNAJTE VIŠE
  • Dečija medicina SAZNAJTE VIŠE
  • Odeljenje interne medicine SAZNAJTE VIŠE

O Opštoj bolnici MediGroup

Opšta bolnica MediGroup počela je sa radom u decembru 2013. godine, kao deo MediGroup sistema, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Opšta bolnica MediGroup se nalazi u ulici Milutina Milankovića br. 3 na Novom Beogradu, u objektu koji je urađen prema najsavremenijim svetskim standardima za zdravstvene ustanove i koji se prostire se na 6000 m2. Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima i najsavremenijoj opremi bolnica korisnicima pruža najkvalitetnije medicinske usluge i zauzima lidersko mesto u Srbiji.

 

U okviru bolnice nalazi se moderno opremljena, akreditovana laboratorija sa preko 850 analiza, dijagnostički centar sa najsavremenijom opremom, poliklinika, hirurgija sa najzastupljenijim hirurškim granama, kao i najveće privatno porodilište u Srbiji sa neonatološkom jedinicom opremljenom najsavremenijom tehnologijom. Sa 4 operacione sale, 2 sale za porođaj, 2 endoskopske i 1 angio salom i više od 70 postelja, Opšta bolnica MediGroup je najveća privatna bolnica u Srbiji.

 

Opšta bolnica MediGroup poseduje vrhunsku medicinsku opremu među kojom je: MRI Magnetna rezonanca snage 1.5T, MRI Magnetna rezonanca snage 3 T, MSCT 128 Multislajsni skener, Digitalni rendgen – Ultimax RG, više od 14 ultrazvučnih aparata, 4 Ultrazvuka 4D.

 

Sve sobe i apartmani su klimatizovani i poseduju sopstvena kupatila. U svakoj od soba se nalazi TV prijemnik, kao i besplatan pristup internetu. Ishrana je restoranska, a uz saglasnost nadležnog lekara i odgovarajuću preporuku nutricioniste, pacijentima se pruža mogućnost odabira menija.

Radno vreme

Opšta bolnica MediGroup radi 24h dnevno, 365 dana u godini.

Lokacija

Do Opšte bolnice MediGroup se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze ispred samog doma zdravlja – tramvaji 7, 9, 11, 13 i autobusi 60, 95. U neposrednoj blizini se nalazi stajalište autobusa 67 i 94 u Bulevaru Antifašističke borbe. U blizini bolnice se nalazi i železnička stanica Novi Beograd. Za pacijente koji dolaze sopstvenim automobilom obezbeđen je parking prostor koji se nalazi iza zgrade bolnice.

Galerija slika

Pogledajte cenovnik svih naših usluga

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije