Poliklinika MediGroup Zemun

Poliklinika MediGroup Zemun nalazi se na adresi Rada Končara 36 u Zemunu. Korisnicima su na raspolaganju usluge lekara specijalista ginekologije i akušerstva i dermatovenerologije.

Zakažite Vaš pregled!

O poliklinici MediGroup Zemun

Poliklinika MediGroup Zemun nalazi se na adresi Rada Končara 36 u Zemunu.

 

Korisnicima su na raspolaganju usluge lekara specijalista ginekologije i akušerstva i dermatovenerologije.

Naši posvećeni ginekolozi pružaju usluge kompletnog vođenja trudnoće, kontrole reproduktivnog zdravlja, usluge preventivnih pregleda, ultrazvuka, kolposkopije i PAPA testa uz mogućnost uzorkovanja svih briseva, kao i palpatorni pregled dojke. U Poliklinici Zemun je moguće uraditi i određene manje, ambulantne, ginekološke intervencije.

 

Stručan i iskusan tim dermatolovenerologa brine o zdravlju vaše kože, vrši preventivne preglede, preglede mladeža dermoskopom, terapiju tečnim azotom, uklanjanja promene sa kože kao što su bradavice i kondilomi elektrokauterom.

Laboratorija MediGroup Zemun

Poliklinika MediGroup Zemun u svom sastavu sadrži i MediGroup laboratoriju opremljenu najsavremenijom opremom, a u ponudi je širok spektar laboratorijskih analiza.

Laboratorija raspolaže savremenom opremom i vrhunskim stručnim kadrom, što garantuje preciznost i pouzdanost rezultata.

MediGroup laboratorije poseduju sve potrebne sertifikate i poštuju sve zahteve kontrole kvaliteta u pogledu opremljenosti, potrošnog materijala, reagenasa i uslova rada osoblja.

Lokacija

Poliklinika MediGroup Zemun se nalazi u ulici Rada končara 36. Ova lokacija koja je u neposrednoj blizini Doma zdravlja Zemun, idealna je za sve stanovnike Zemuna, Batajnice, Surčina i okoline koji žele da svoje medicinske potrebe zadovolje na pouzdan, brz i kvalitetan način uz pomoć ljubaznih, stučnih i profesionalnih lekara i medicinskog osoblja.

Pogledajte cenovnik svih naših usluga

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije