Dom zdravlja MediGroup Narodnih heroja

U domu zdravlja MediGroup Narodnih heroja možete obaviti preglede iz sledećih medicinskih specijalnosti: Opšta medicina, Interna medicina, Medicina rada, Pedijatrija, Psihologija, Psihijatrija, Ginekologija, Dermatologija, Oftalmologija, Radiologija, ORL, Pedijatrija, Fizikalna medicina i fizikalna terapija, Laboratorijska dijagnostika. Specijalisti medicine rada u Domu zdravlja MediGroup Narodnih heroja su međunarodno sertifikovani za izdavanje lekarskih uverenja za rad na prekookenaskim i rečnim brodovima. Dom zdravlja MediGroup Narodnih heroja pruža i usluge na terenu (pregledi i vađenje krvi), kao i usluge transporta pacijenata sanitetskim vozilom.

O Domu zdravlja MediGroup Narodnih heroja

Dom zdravlja MediGroup Narodnih heroja – u 2012. godini postaje deo MediGroup sistema, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Nalazi se na adresi Narodnih heroja 38, na Novom Beogradu i prostire se na 600 m2 i sadrži 13 ordinacija.

 

Sa lokacijom na Novom Beogradu, u blizini Geneks kule, Hrama svetog Dimitrija, Opštine Novi Beograd, Bulevara Zorana Đinđića i Arsenija Čarnojevića, ovaj dom zdravlja je idealan za sve građane Novobeogradskih blokova i Bežanijske kose. Stanovnici i svi zaposleni u firmama na Novom Beogradu, imaju mogućnost da svoje medicinske potrebe zadovolje na pouzdan, brz i kvalitetan način. Lekari i medicinsko osoblje u domu zdravlja MediGroup Narodnih heroja pružaju posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu uslugu u svakom pogledu.

 

Radno vreme doma zdravlja MediGroup Narodnih heroja je radnim danima od 7 do 21 čas, subotom od 8 do 17 časova, nedelja je neradan dan.

Lokacija

Do doma zdravlja MediGroup Narodnih heroja se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze ispred samog doma zdravlja – autobusi 65 i 613. U neposrednoj blizini se nalazi stajalište autobusa 70, 74 i 612 u Bulevaru Zorana Đinđića, stanica autobusa 18, 72, 75, 76, 77, 78 kod „Fontane“. Pacijente koji dolaze sopstvenim automobilom mogu pronaći parking prostor na parkingu obližnjih stambenih zgrada.

Galerija slika

Dom zdravlja MediGroup Narodnih heroja - Pediajtrija 1
Dom zdravlja MediGroup Narodnih heroja - Pediajtrija

Pogledajte cenovnik svih naših usluga

Naše lokacije

Izdvajamo Vama najbliže MediGroup lokacije